Over ons

Wij hebben voor ieder wat wils; van luxe diners tot snelle lunch, restaurant Het RijksPark biedt altijd hoge kwaliteit en een goede sfeer.

Waar wij voor staan

Aandacht

Alles wat wij serveren is bereid met passie en aandacht. Bij ons komen gerechten ook niet zomaar op de kaart. Daar gaan urenlange brainstorms aan vooraf. Zo hebben wij ieder kwartaal een “proefdag” waarbij we nieuwe gerechten uitproberen en op de kaart proberen te krijgen. Op deze dag nodigen wij familie en vrienden uit om bij ons te komen eten. Een onvergetelijke maar nuttige avond!

Maatschappelijk betrokken

Het Rijkspark is toegankelijk voor iedereen, ons restaurant dus ook! Zo hebben wij in samenwerking met de gemeente meerdere trajecten lopen om kwetsbare jongeren te ondersteunen op de arbeidsmarkt. Dat doen wij zorgvuldig en met aandacht. Misschien is het u al opgevallen dat wij in de bediening jongeren hebben lopen die intensief worden begeleid door het meer ervaren personeel. Op deze manier blijft het restaurant een veilige leeromgeving voor iedereen.

Aandacht voor de natuur

Ons restaurant ligt midden in het Rijks park. Dat betekent dat wij te maken hebben met een grote verscheidenheid aan vogels en andere dieren. Sinds het park is aangelegd zijn meerdere “verdwenen” vogels weer teruggekeerd naar het stad. Kijk vooral goed om u heen, wellicht ziet u een van de volgende vogels:

  • Zwanen
  • Nachtzwaluw
  • Roodborstje
  • Koolmees
  • Eenden

Maak nu een afspraak!

Reserveer nu