25 July, 2022

Restaurant Het RijksPark gaat samenwerking aan

Het zat er al geruime tijd aan te komen maar nu is het echt een feit; restaurant Het RijksPark gaat samenwerking aan met de lokale kaasonderneming van Bergen-kaas.

Van Bergen-kaas is opgericht in 1868 door de broers van Bergen. Hoewel het is begonnen als een echt familiebedrijf kunnen we inmiddels wel zeggen dat van Bergen-kaas een groot begrip is in de omgeving. Het bedrijf is gestart met jonge kazen maar vond al gauw zijn weg in oude kaas, blauwe kaas en smeltkazen. Van Bergen-kaas is een verantwoorde onderneming en houdt rekening met de omgeving. Zo organiseren zij jaarlijks de open dag waarin gasten kunnen zien hoe de kaas op een milieuverantwoorde manier wordt gemaakt.

Wat bieden wij onze gasten nu:

  • Jonge kaas
  • Oude kaas
  • Smeltkaas
  • Brie
  • Camembert
  • Blauwe kazen

Deze visie sluit uitstekend aan bij de kernwaarden van restaurant Het RijksPark. Net als van Bergen-kaas geven wij om de mens en natuur. Een groot bijkomend voordeel is de locatie, aangezien er maar 7 kilometer tussen beide bedrijven ligt, hebben wij lage transportkosten en kunnen wij de kaas voor een mooie prijs aanbieden. Goed voor de gasten maar ook voor de onderlinge relatie tussen restaurant en leverancier. Wij kijken uit naar een jarenlange samenwerking en zijn ontzettend trots dat we dit mooie product mogen aanbieden aan onze gasten.

Benieuwd hoe uw onderneming kan groeien door een samenwerking met ons? Volg dan onderstaande stappen:

  1. Mail ons met het voorstel
  2. Beschrijf wat uw onderneming te bieden heeft
  3. Vertel ons wat u bijzonder maakt
  4. Wij nemen contact met u op!

Waarom hebben we dit gedaan?

Door nauwe samenwerkingen aan te gaan met lokale ondernemers kunnen wij kwaliteit en prijs beter waarborgen. Wij zijn natuurlijk ontzettend trots dat deze samenwerking tot stand is gekomen en we hopen dat we hiermee nog betere kaas kunnen aanbieden aan onze gasten.